Гаранция

Гаранционният срок на търговската гаранция за физически лица е 2 години, а за юридически лица е 1 година, освен ако не е упоменато друго в описанието на продукта.

Makita предлагат безплатно удължаване на гаранцията до 3 години. Стандартно гаранционният срок е 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица. В рамките на този срок Макита България ЕООД поема разходите за отстраняване на производствени дефекти. Задължително условие е да регистрирате артикула до 4 седмици след закупуването му. Срокът на гаранцията започва от датата на закупуване. Регистрирай Тук !


DeWALT предлагат безплатно удължаване на гаранцията до 3 години. Стандартно гаранционният срок е 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица. Задължително условие е да регистрирате артикула до 4 седмици след закупуването му. Срокът на гаранцията започва от датата на закупуване. Регистрирай Тук !

Bosch предлагат безплатно удължаване на гаранцията от 2 на 3 години. За целта е нужно да регистрирате продукта в онлайн платформата. В зависимост от серията, професионална или хоби, има два начина на регистрация. След успешно удължаване ще получите сертификат, който може да свалите. Задължително условие е да регистрирате артикула до 4 седмици след закупуването му. Срокът на гаранцията започва от датата на закупуване. Регистрирай Тук !

STATUS предлагат безплатно удължаване на гаранцията от 2 на 3 години. Стандартно гаранционният срок е 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица. Задължително условие е да регистрирате артикула до 4 седмици след закупуването му. Срокът на гаранцията започва от датата на закупуване. Регистрирай Тук !

PROCRAFT предлагат стандартен гаранционен срок от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица.

ROTOR предлагат стандартен гаранционен срок от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица.

ELEFANT предлагат стандартен гаранционен срок от 24 месеца за физически лица и 12 месеца за юридически лица.

Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност като батерии, консумативи и други.

Гаранционното обслужване се извършва само в оторизираните сервизи, посочени на гаранционната карта при наличие на всички документи и окомплектовка.

Гаранцията (законова и/или търговска) отпада в следните случаи:

  • изгубена гаранционна карта;
  • при опит за извършване на ремонт от неоторизирано лице или сервиз;
  • при повреди, причинени от неправилно използване;
  • при нарушаване на физическата цялост на продукта.